Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

A megrendelés

A megrendelés elküldésekor a vásárló csak a vásárlási szándékát jelzi a szállító felé, a megrendelés csak a Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. rendelés visszaigazolása után válik a PTK szerinti polgárjogi szerződéssé (vásárlás). A különböző régió- és böngésző beállításokból eredő áreltérések miatt a Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A weboldalon megjelenő készletinformációk eltérhetnek a raktárainkban lévő készletektől, mert a készletinformációk frissítése nem folyamatos. A kifutó és a szezonális termékek esetében a vásárlást csak a készlet erejéig tudjuk teljesíteni. Amikor webáruházunkban vásárolsz a rendelés gomb megnyomásával nyilatkozol arról, hogy ezeket a feltételeket tudomásul vetted és azokat az árakat tekinted mérvadónak ami a slingshot.hu webáruház rendelés visszaigazoló e-mailjében szerepel. Természetesen ha a visszaigazoló e-mailben leírtakkal nem értesz egyet, a rendelésed törlését, módosítását 8 munkanapon belül bármikor indoklás nélkül kérheted.

Csomagküldési díjak

A csomagküldést a GLS-el intézzük. Aktuális díjszabást csak a Magyarországi csomagküldésre adunk meg, a külföldi díjszabásról érdeklődj ügyfélszolgálatunknál.

Belföldi csomagküldési díj utánvét nélkül (5 kg-ig) 2992 Ft+ÁFA (bruttó 3800 Ft)

Belföldi csomagküldési díj utánvéttel (5 kg-ig) 3780 Ft+ÁFA (bruttó 4800 Ft)

A kiszállítás 50 000 Ft vásárlás felett ingyenes!

Bankkártyás fizetési tájékoztató

A Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. a Barion által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési rendszerén keresztül valósulnak meg. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. oldala tájékoztat. A kártyás fizetéshez a böngésző programodnak támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon, vagy a Barion tárcádon. Kérjük, olvasd el részletes tájékoztatónkat!

Szavatosság

Szavatosságot a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján csak a gyártási hibából eredő problémákért vállalunk, melynek időtartama legalább 12 hónap. Az ennél hosszabb jótállási időt minden terméknél feltüntetjük.

Ha úgy véled, hogy a hibás teljesítés szavatossági problémákra vezethető vissza, akkor ezt 8 napon belül jelezheted ügyfélszolgálatunknál. Ha kifogását jogosnak ítéljük, amennyiben lehetséges a terméket kicseréljük, vagy a termék értékét újból levásárolhatja mintaboltunkban, webáruházunkban. Tudnod kell, hogy vitás szavatossági ügyekben a hiba valódi okának megállapításához a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján kérheted a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szakvéleményét. Ennek a kezdeti költségeit azonban, Neked kell viselni. Abban az esetben, ha a szakvélemény megállapítja, hogy a kifogás jogos a vizsgálati díjat a Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. megtéríti Neked.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szakvéleményeinek díjtételeit megtalálja a www.nfh.hu-n

A vásárló jótállási igényét a vásárlást igazoló nyugtával vagy számlával együtt érvényesítheted.

Csere speciális feltételei

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 4. § – a alapján – az 5. §-ában foglalt kivételekkel, a vásárló a webshopban vásárolt termékek esetében 14 napon belül élhetsz a csere lehetőségével, abban az esetben ha a vásárlást számla vagy nyugta bemutatásával igazolni tudod, és a terméket eredeti sértetlen csomagolásban, sérülésektől mentes állapotban és összes tartozékával együtt küldöd vissza.

Elállás

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 4. § – a alapján – az 5. §-ában foglalt kivételekkel – a vevő a termék kézhezvételét követő 14 napon belül elállhat a szerződéstől. Írásban történő elállás esetén azt határidőben teljesítettnek kell tekinteni, ha a vevő az elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Érvényesen gyakorolt elállási jog esetén a vevő részére haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül vissza kell téríteni a megfizetett vételárat.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költség és a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megfizetése a vevőt terheli.

A szavatossági igényekkel kapcsolatos ügyintézés

A vevő a szavatossággal kapcsolatos igényeid telefonon munkaidőben (+36 70 517 4364) és elektronikus üzenetben elektronikus üzenetben érvényesítheted.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet irányadó.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresd meg vevőszolgálatunkat elektronikus üzenetben.

A felhasználó a megrendelése elküldésekor elfogadja a Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. és a vásárló között a Ride Engine Webáruház– Slingshot Hungary  Kft. szállítási feltételei szerint létrejött polgárjogi szerződést.