Home > Shop > Air Box Elektromos Pumpa

Air Box Elektromos Pumpa

74 900 Ft

Ingyenes szállítás

Raktáron

A technológia mind a kitehoz, winghez és a deszkákhoz ütemesen fejlődött, hogy a vízi sportok élményét növelje. Azonban talán a legkritikusabb komponens, amire szükség lehet a vízre szálláshoz – a pumpa – változatlan maradt a flip telefonok kora óta. De már nem így van. Vége azoknak az időknek, amikor kézi pumpálással kellett küzdeni az air boxnak – a ride engine újratölthető elektromos pumpájának – köszönhetően.

A világ egyik vezető elektromos pumpa gyártójával együtt fejlesztve az air box erős kétlépcsős rendszerrel rendelkezik, amely automatikusan vált a magas térfogatú, alacsony nyomású pumpálásról a magas nyomású, alacsony térfogatú pumpálásra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt felfújja a kite-ot vagy wing-et, SUP-ot.

Felejtsd el az aggodalmat a felszerelés túl- vagy alulfújása miatt, amikor beállítod a kívánt légnyomást az Air Boxon. Az okos felfújás technológiával valós idejű nyomáskövetés biztosítja az automatikus kikapcsolást, amint a pumpa eléri a kiválasztott nyomást. Lítium-ion akkumulátorral működik, ami 4-6 kite vagy szárny felfújására, valamint három SUP felfújására képes egyetlen töltéssel. Az all-in-one csomag magában foglalja a pumpát, a csövet és a fúvóka kiegészítéseket, amelyek támogatják az összes vezető kite, wing és SUP márkát, valamint egy USB-C töltőkábelt.

Specifikációk

  • Max 20 psi / 1,4 bar
  • Dupla kétlépcsős felfújás automata leállítással
  • Újratölthető lítium-ion akkumulátor
  • Ütésálló védőtok
  • Fúvókák az összes vezető kite, wing és felfújható SUP szabványhoz
  • USB-C töltőkábel

Amiért szükséged van rá

Az Air Box forradalmi technológiát kínál, páratlan kényelemmel és előnnyel az infláció (értsd: felfújódás) világában. Ez a kompakt újratölthető pumpa innovatív tervezéssel készült, amely pontos felfújási nyomást kínál különösebb erőfeszítés nélkül.

Technológia amit kapsz

Fejlett kétlépcsős felfújó rendszere, amely automatikusan vált a magas térfogatú, alacsony nyomású felfújásról a magas nyomású, alacsony térfogatú felfújásra, gyors, pontos és erőfeszítésmentes felfújást eredményez automatikus leállással. Lítium-ion akkumulátor technológiája, ütésálló tokja és adapterei könnyen szállíthatóak és tárolhatóak a kompakt csomagolásban.

Végezetül

Engedd el a gyenge minőségű, pontatlan és nehézkes kézi pumpát, és újíts az Air Box-ra, egy forradalmi megoldásra, amely a technológiát használja fel a pontos és könnyed felfújási élmény biztosításához. Több erőd és időd marad, sőt akár be is melegíthetsz csúszás előtt, hogy teljes mértékben kiélvezhesd azt.