Női Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch Spreader bar méret
XS
50.8 - 53.3
20 - 21
8
XS
55.9 - 58.4
22 - 23
10
S
61 - 63.5
24 - 25
8
S
66 - 68.6
26 - 27
10
M
71.1 - 73.7
28 - 29
8
M
76.2 - 78.7
30 - 31
10
L
81.3 - 83.8
32 - 33
8
L
86.4 - 88.9
34 - 35
10

Home > Shop > Brisa Women’s V1 Trapéz ~ Palm

Brisa Women’s V1 Trapéz Palm

134 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A tudomány és a tesztelés, amely létrehozta a világ első és legjobban illeszkedõ unisex kemény keretes trapézát, most neked is elhozza a legjobb női trapézt. Ismerd meg a Brisa-t – a Ride Engine első női kiteboard és windsurf trapézát.

*A spreader bárok külön kaphatóak.

 

Szigorú tesztekkel alakítottuk ki az optimális borítás profilját és magasságát, hogy illeszkedjen a női test egyedi jellemzőihez. A csípő körüli rögzített illeszkedés teljes mobilitást tesz lehetővé, miközben megőrzi a tudományosan és adatokkal alátámasztott Lumbar Lock derékzár formát. A Brisa Curv kompozit anyaggal készül, amely megtartja a kemény keretes trapéz érzetét. A közepes rugalmasság egyféle felfüggesztésként működik, amely kiegyenlíti a fodros „choppy” vízfelszín és a kemény landolások hatásait. Az innovatív Unity Direct Connection rendszerrel van felszerelve, amely mérföldkõ a spreader bar emelkedésének és elfordulásának megszüntetésében.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

Hölgyek, ez az ultimátum trapéz kifejezetten nektek készült. Nem kell többé keresgélnetek valami olyasmi után, ami illeszkedik, vagy beérnetek a férfi hámokkal, amiket lekicsinyítettek és rózsaszín színnel láttak el. A Brisa tudományosan alátámasztott adatokat és tesztelést használva hozza el nektek a leginnovatívabb női specifikus trapézt, amely a legmagasabb szintű kényelmet és teljesítményt nyújtja.

A TECHNOLÓGIA, AMIRE BEFIZETSZ

Magas teljesítményű Curv kompozit anyag kemény keret támogatással, belső memóriahab, Lumbar Lock derékzár kényelem, mindez összekapcsolva az Unity Direct Connection Spreader Bar rendszerrel.

ZÁRÓ GONDOLATOK

Tegyünk pontot a női trapéz keresgélés végére. A bizonyított Lumbar Lock forma és az optimalizált női kialakítás révén a Brisa kényelmet és teljesítményt nyújt minden csúszás során.

  

 

Jellemzők:
 •  LIGHTWEIGHT CURV® HARD SHELL

  Újgenerációs kompozit anyag, amely szilárd, tartós és erős kemény keretet biztosít, páratlan súlyban (kevesebb mint 1 kg egy M-es méret esetén).

 • OPTIMIZED TAPERED WOMENS OUTLINE SHAPING AND PADDING

  Kúposan szűkülő borítás profil puha körvonalú párnázással női testekre.

 • UNITY SPREADER BAR DIRECT CONNECTION AND WEBBING CONNECTION OPTIONS

  „Állítst be és felejtsd el” Spreader Bar rendszerünk egy masszív, stabil kapcsolatot hoz létre az Unity Spreader Bar zseniális tervezésével, amely egyedi öntött létrazáras pántokat használ, ezzel kiküszöbölve a hagyományos webpántok használatát, és egy páratlanul rögzített illeszkedést biztosít.

 •  LUMBAR LOCK DATA-DERIVED TECHNOLOGY

  Több mint 1000 egyedi öntés során tudományosan alátámasztott adatokkal kialakított formájával a Lumbar Lock illeszkedik és átöleli a derekad, hátad és oldalad a trapéz szilárd rögzítése érdekében. Ez a fejlett ergonómia biztosítja, hogy a trapéz maximális támogatást nyújtson – felejtsd el, hogy a trapéz oldalra vagy fel-le csúszkál.

 • HANDLE-PASS, FRONT-MOUNTED LEASH ATTACHMENTS

  A freestyle riderek számára a trapéz hátulján hosszanti kereszt kötél van felszerelve (amelyet könnyű eltávolítani windszörfözéshez). Valamint elöl jobb és bal oldalon D-gyűrűs rögzítési pont található, amelyek rövid leash esetén használhatóak.

 • INTERNAL WAIST-BELT STRAP

  Egy belső, egyszerűsített derékheveder pánt biztosítja a stabil illeszkedést, könnyű felhelyezést és beállítást.

 • Kite kés zseb

  Könnyen hozzáférhető zseb a kite kés számára.

   

A két forradalmi elemet magában foglaló Unity Spreader Bar és Unity Leader rögzítés alkotják. Az Unity Kapcsolati Rendszer kizárólag az Elite Carbon és Saber trapézokon érhető el. A Spreader Bar szíj folyamatos meglazulását egyedi Unity Leader-rögzítő pántokkal küszöböltük ki, amelyek teljesen megszüntetik a Spreader Bar emelkedését. A csúszás közben jelentkező szűkítési és illeszkedési ingadozásokat a kétkezes Tension-Lock zárrendszerrel iktattuk ki az abszolút rögzített érzés érdekében. Nincs többé a kritikus, de sokszor ignorált kapcsolat a tested, a trapéz és a kite vagy vitorla között, helyette egy újszintű Spreader Bar rendszer lép fel.

 

UNITY-DIRECT-CONNECTION.jpeg

 

A gyártó honlapja: Ride Engine

 

 

További információk

Trapéz méret

XS, S, M, L

Trapéz szín

Palm, Pink