Férfi Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch Spreader bar méret
XS
61 - 63.5
24 - 25
8
XS
66 - 68.6
26 - 27
8
S
71.1 - 73.7
28 - 29
10
S
76.2 - 78.7
30 - 31
12
M
81.3 - 83.8
32 - 33
10
M
86.4 - 88.9
34 - 35
12
L
91.4 - 94
36 - 37
10
L
96.5 - 99.1
38 - 39
12
XL
102 - 104
40 - 41
12
XL
107 - 112
42 - 44
14

Home > Shop > Carbon Elite V8 Trapéz ~ Grey Storm

Carbon Elite V8 Trapéz Grey Storm

174 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A karbonszálas kemény héjas trapézok páratlan mércéje, az Elite Carbon V8 továbbra is az élen jár adatokon alapuló tervezésének és ergonomikus formájának köszönhetően, amely kiváló támogatást és kényelmet nyújt.

*A spreader bárok külön kaphatóak.

 

A legújabb CARBON ELITE V8 TRAPÉZ GREY STORM anyagtechnológiával építve, beleértve a 12K formázott szénrostot, a mészkő alapú neoprén és a Fusion zártcellás memóriahabbal kombinálva, hogy a maximális tartósságot és teljesítményt biztosítsa. Unity Leader Lock pántokkal felszerelve Unity Spreader Bar-unkkal való integrálható (könnyes búcsú a laza webpántoktól!). Az Elite Carbon 12K szénrostból készült, amely egy tartós, erős vázkeretet biztosít egy könnyű, nagy teljesítményű csomagban. Fusion memóriahabbunkkal és a saját Lumbar Lock formázással rendelkező Shell Skin technológiánkkal ötvözve az Elite Carbon V8 a kapcsolat érzet és tartás szempontjából a legjobb teljesítményt nyújtja.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

Az CARBON ELITE V8 TRAPÉZ GREY STORM éppen az, amire szükséged van: egy trapéz olyan riderek számára, akik kiváló teljesítményt igényelnek ahhoz, hogy teljes mértékben és megbízhatóan legyenek támogatva a saját határaik feszegetésében a trükkök, hullámok és ugrások terén.

  

 

Jellemzők:
  • 12K Carbon Armor Shell

A 12K szénszálból épített Elite Carbon Armor Shell könnyű, erős és ergonómiailag körülölelő, valamint a legmerevebb is. Az Armor Shell lehetővé teszi a terhelés zökkenőmentes elosztását a spreader bartól a héjig, megakadályozva a trapéz meggörbülését vagy becsípődését.

  • Unity Spreader Bar

A szabadalmaztatott „állítsd be és felejtsd el” spreader bar rendszerünk szilárd, stabil kapcsolatot hoz létre. A Unity Spreader Bar ötletes kialakítást alkalmaz, egyedi formázású Unity Ladder-Lock zárórendszerek felhasználásával, ezáltal kiküszöbölve a hagyományos zárrendszer használatát és páratlan, csúszásmentes, garantáltan bezárt illeszkedést biztosít.

  • Lumbar Lock

Több mint 1000 egyedi férfi és női keresztcsont formából vett tudományos minta alapján a Lumber Lock megfelel a deráknak a hátnak és a csípőnek, valamint rögzíti a trapézt a megfelelő helyen. Ez a továbbfejlesztett ergonómia biztosítja, hogy maximális komfort érzetet kapjál. Nincs többé oldal irányú, vagy fel-le csúszás.

  • Handle pass és az előre szerelt leash csatlakozási pontok

A freestyle riderek számára a trapéz hátulján hosszanti kereszt kötél van felszerelve (amelyet könnyű eltávolítani windszörfözéshez). Valamint elöl jobb és bal oldalon D-gyűrűs rögzítési pont található, amelyek rövid leash esetén használhatóak.

  • Alacsony profilú kialakítás

Az alacsony profilú kialakítás hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez és a maximális mozgékonysághoz, miközben a trapéztt a helyén tartja és megszünteti a kényelmetlen nyomáspontokat.

  • Fúziós memóriahab

A szuperlágy, ergonomikus hab megfelel a törzsed alakjának a maximális kényelem és tartás érdekében.

  • Teljes neoprén burkolat

A teljesen neoprén burkolat, minimális varratú felépítése megfelel a testnek, kidörzsölés mentes felületet hozva létre.

  • Kite kés zseb

Könnyen hozzáférhető zseb a kite kés számára.

 

A két forradalmi elemet magában foglaló Unity Spreader Bar és Unity Leader rögzítés alkotják. Az Unity Kapcsolati Rendszer kizárólag az Elite Carbon és Saber trapézokon érhető el. A Spreader Bar szíj folyamatos meglazulását egyedi Unity Leader-rögzítő pántokkal küszöböltük ki, amelyek teljesen megszüntetik a Spreader Bar emelkedését. A csúszás közben jelentkező szűkítési és illeszkedési ingadozásokat a kétkezes Tension-Lock zárrendszerrel iktattuk ki az abszolút rögzített érzés érdekében. Nincs többé a kritikus, de sokszor ignorált kapcsolat a tested, a trapéz és a kite vagy vitorla között, helyette egy újszintű Spreader Bar rendszer lép fel.

 

UNITY-DIRECT-CONNECTION.jpeg

 

A gyártó honlapja: Ride Engine

 

 

További információk

Trapéz méret

XS, S, M, L, XL

Trapéz szín

Black Magic, Grey Storm, Race Red, Sunset