Férfi Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch Spreader bar méret
XS
61 - 63.5
24 - 25
8
XS
66 - 68.6
26 - 27
8
S
71.1 - 73.7
28 - 29
10
S
76.2 - 78.7
30 - 31
12
M
81.3 - 83.8
32 - 33
10
M
86.4 - 88.9
34 - 35
12
L
91.4 - 94
36 - 37
10
L
96.5 - 99.1
38 - 39
12
XL
102 - 104
40 - 41
12
XL
107 - 112
42 - 44
14

Home > Shop > Lyte Direct Connection V2 Trapéz ~ Race Red

Lyte Direct Connection V2 Trapéz Race Red

149 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

Egy Ride Engine trapéznak nem csak könnyűnek kell lennie – kényelemben és kompromisszummentes teljesítményben is ki kell emelkednie.

 

A Lyte Direct Connection V2 Trapéz Race Red-nél ezt úgy értük el, hogy ugyanazt az adatvezérelt tervezést alkalmaztuk, mint az Elite Carbon trapézunknál, és összekombináltuk a legújabb anyagtechnológiával. Az általunk használt zseniális Curv® kompozit anyag nemcsak könnyű, hanem magas szakító szilárdsága miatt a keret megtartja a Ride Engine tudományosan tervezett Lumbar Lock derékzár formáját, amely hírnevet szerzett a trapéz testtõl való elemelkedésének és elfordulásának kiküszöbölésében.

A direkt vagy webpántos csatlakozás lehetőségével a Lyte V2 közvetlenül integrálható az Unity Spreader Bar-unkkal, ami teljesen megszünteti a Spreader Bar csúszását és elfordulását. A Lyte Cell-Lock habunkkal válik végsőfokon könnyű trapézzá: ez egy hőformázott zártcellás hab, amely Lycra bevonattal van ellátva, hogy szinte teljesen kizárjon bármilyen mennyiségû vízfelvételt, és könnyűvé tegye a trapézt, bármilyen hosszúra is nyúlik a csúszás.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

A súly az eszközök többségénél a teljesítmény jelzője. A Lyte az anyagtudomány és az adatok által alátámasztott illeszkedés segítségével ezt a mércét a következő szintre emeli, és így az egyik legkönnyebb, legmagasabb teljesítményű szél-sport hámot kínálja, amit valaha is készítettek.

 

A TECHNOLÓGIA, AMIRE BEFIZETSZ

Olyan anyagok, amelyeket szigorúan teszteltek mind laboratóriumban, mind terepen, valamint bizonyítottan megbízhatóak és tartósak bármilyen körülmények között.

 

ZÁRÓ GONDOLATOK

Mindenki szeret a súllyal spórolni – könnyebb deszka anyagok, könnyebb kite és vitorla anyagok. Minden okunk meg van arra, hogy ugyanezt az anyagtudományt alkalmazzuk a trapézokhoz is. Ha könnyebb trapézra vágysz, akkor a Lyte V2 lesz számodra a megoldás.

 

Jellemzők

 

  • LIGHTWEIGHT CURV® HARD SHELL

 Újgenerációs kompozit anyag, amely szilárd, tartós és erős kemény keretet biztosít, páratlan súlyban (kevesebb mint 1 kg egy M-es méret esetén).

 

  • UNITY SPREADER BAR DIRECT CONNECTION

 „Állítst be és felejtsd el” Spreader Bar rendszerünk egy masszív, stabil kapcsolatot hoz létre az Unity Spreader Bar zseniális tervezésével, amely egyedi öntött létrazáras pántokat használ, ezzel kiküszöbölve a hagyományos webpántok használatát, és egy páratlanul rögzített illeszkedést biztosít.

 

  • CELL-LOCK FOAM BODY INTERFACE

A zártcellás hab belső részén lévő Lycra bevonat minimalizálja a víz behatolását, így a trapéz használat idején is könnyű marad és egész napos kényelmet nyújt boardshort vagy neoprén ruha alatt is.

 

  • LUMBAR LOCK DATA-DERIVED TECHNOLOGY

 Több mint 1000 egyedi öntés során tudományosan alátámasztott adatokkal kialakított formájával a Lumbar Lock illeszkedik és átöleli a derekad, hátad és oldalad a trapéz szilárd rögzítése érdekében. Ez a fejlett ergonómia biztosítja, hogy a trapéz maximális támogatást nyújtson – felejtsd el, hogy a trapéz oldalra vagy fel-le csúszkál.

 

  • ALACSONY PROFILÚ KIALAKÍTÁS

Az alacsony profilú kialakítás hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez és a maximális mozgékonysághoz, miközben a trapéztt a helyén tartja és megszünteti a kényelmetlen nyomáspontokat.

 

  • HANDLE PASS ÉS AZ ELŐRE SZERELT LEASH CSATLAKOZÁSI PONTOK

A freestyle riderek számára a trapéz hátulján hosszanti kereszt kötél van felszerelve (amelyet könnyű eltávolítani windszörfözéshez). Valamint elöl jobb és bal oldalon D-gyűrűs rögzítési pont található, amelyek rövid leash esetén használhatóak.

 

  • INTERNAL WAIST-BELT STRAP

 Egy belső, egyszerűsített derékheveder pánt biztosítja a stabil illeszkedést, könnyű felhelyezést és beállítást.

 

UNITY DIRECT CONNECTION

 

A két forradalmi elemet magában foglaló Unity Spreader Bar és Unity Leader rögzítés alkotják. Az Unity Kapcsolati Rendszer kizárólag az Elite Carbon és Saber trapézokon érhető el. A Spreader Bar szíj folyamatos meglazulását egyedi Unity Leader-rögzítő pántokkal küszöböltük ki, amelyek teljesen megszüntetik a Spreader Bar emelkedését. A csúszás közben jelentkező szűkítési és illeszkedési ingadozásokat a kétkezes Tension-Lock zárrendszerrel iktattuk ki az abszolút rögzített érzés érdekében. Nincs többé a kritikus, de sokszor ignorált kapcsolat a tested, a trapéz és a kite vagy vitorla között, helyette egy újszintű Spreader Bar rendszer lép fel.

 

UNITY-DIRECT-CONNECTION.jpeg

 

A gyártó honlapja: Ride Engine

 

 

További információk

Trapéz méret

XS, S, M, L, XL

Trapéz szín

Black Magic, Grey Storm, Race Red, Sunset