Férfi Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch Spreader bar méret
XS
61 - 63.5
24 - 25
8
XS
66 - 68.6
26 - 27
8
S
71.1 - 73.7
28 - 29
10
S
76.2 - 78.7
30 - 31
12
M
81.3 - 83.8
32 - 33
10
M
86.4 - 88.9
34 - 35
12
L
91.4 - 94
36 - 37
10
L
96.5 - 99.1
38 - 39
12
XL
102 - 104
40 - 41
12
XL
107 - 112
42 - 44
14

Home > Shop > Lyte Webbing Connection V2 Trapéz ~ Grey Storm

Lyte Webbing Connection V2 Trapéz Grey Storm

134 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A könnyűsúlyú teljesítmény és a kiváló kényelem és biztonság találkozik a Ride Engine Lyte Harness trapézjának harmadik kiadásában.

 

*A spreader bárok külön kaphatóak.

A tudományosan fejlett Curv© keret tervezésünk megbízhatóan tart helyben, csökkentve a trapéz elfordulását és felcsúszását, így egész napos támogatást nyújt. Az előrehaladott anyagtudományi technikákat alkalmaztuk egy új, hőformázott Cell-Lock zártcellás hab kifejlesztéséhez, amely vízálló, így a trapéz könnyű marad a vízben és azon kívül is. Lycra anyaggal összeolvasztva kiváló kényelmet és maximális védelmet nyújt mind neoprén ruha használata esetén, mind anélkül. A Lyte webpánt csatlakozás kompatibilis a forradalmi Unity Spreader Bar technológiánkkal.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

A súly az eszközök többségénél a teljesítmény jelzője. A Lyte az anyagtudomány és az adatok által alátámasztott illeszkedés segítségével ezt a mércét a következő szintre emeli, és így az egyik legkönnyebb, legmagasabb teljesítményű szél-sport hámot kínálja, amit valaha is készítettek.

 

A TECHNOLÓGIA, AMIRE BEFIZETSZ

Olyan anyagok, amelyeket szigorúan teszteltek mind laboratóriumban, mind terepen, valamint bizonyítottan megbízhatóak és tartósak bármilyen körülmények között.

 

ZÁRÓ GONDOLATOK

Mindenki szeret a súllyal spórolni – könnyebb deszka anyagok, könnyebb kite és vitorla anyagok. Minden okunk meg van arra, hogy ugyanezt az anyagtudományt alkalmazzuk a trapézokhoz is. Ha könnyebb trapézra vágysz, akkor a Lyte V2 lesz számodra a megoldás.

 

Jellemzők

 

  • LIGHTWEIGHT CURV® HARD SHELL

 Újgenerációs kompozit anyag, amely szilárd, tartós és erős kemény keretet biztosít, páratlan súlyban (kevesebb mint 1 kg egy M-es méret esetén).

 

  • UNITY SPREADER BAR DIRECT CONNECTION

 „Állítst be és felejtsd el” Spreader Bar rendszerünk egy masszív, stabil kapcsolatot hoz létre az Unity Spreader Bar zseniális tervezésével, amely egyedi öntött létrazáras pántokat használ, ezzel kiküszöbölve a hagyományos webpántok használatát, és egy páratlanul rögzített illeszkedést biztosít.

 

  • CELL-LOCK FOAM BODY INTERFACE

A zártcellás hab belső részén lévő Lycra bevonat minimalizálja a víz behatolását, így a trapéz használat idején is könnyű marad és egész napos kényelmet nyújt boardshort vagy neoprén ruha alatt is.

 

  • LUMBAR LOCK DATA-DERIVED TECHNOLOGY

 Több mint 1000 egyedi öntés során tudományosan alátámasztott adatokkal kialakított formájával a Lumbar Lock illeszkedik és átöleli a derekad, hátad és oldalad a trapéz szilárd rögzítése érdekében. Ez a fejlett ergonómia biztosítja, hogy a trapéz maximális támogatást nyújtson – felejtsd el, hogy a trapéz oldalra vagy fel-le csúszkál.

 

  • ALACSONY PROFILÚ KIALAKÍTÁS

Az alacsony profilú kialakítás hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez és a maximális mozgékonysághoz, miközben a trapéztt a helyén tartja és megszünteti a kényelmetlen nyomáspontokat.

 

  • HANDLE PASS ÉS AZ ELŐRE SZERELT LEASH CSATLAKOZÁSI PONTOK

A freestyle riderek számára a trapéz hátulján hosszanti kereszt kötél van felszerelve (amelyet könnyű eltávolítani windszörfözéshez). Valamint elöl jobb és bal oldalon D-gyűrűs rögzítési pont található, amelyek rövid leash esetén használhatóak.

 

  • INTERNAL WAIST-BELT STRAP

 Egy belső, egyszerűsített derékheveder pánt biztosítja a stabil illeszkedést, könnyű felhelyezést és beállítást.

 

UNITY WEBBING CONNECTION

 

Az Unity Spreader Bar kompatibilis azokkal a trapézokkal is, amelyek nem rendelkeznek Unity létrazáras rögzítéssel (például Lyte, Momentum és Contour hámjainkkal). Egyszerűen használd az Unity Webpánt Átalakító Csatokat, és élvezheted az Unity Spreader Bar kettős TensionvLock zárral járó illeszkedési és teljesítménybeli előnyeit.

 

 

 

A gyártó honlapja: Ride Engine

 

 

További információk

Trapéz méret

XS, S, M, L, XL

Trapéz szín

Black Magic, Grey Storm, Race Red, Sunset