Férfi Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch Spreader bar méret
XS
61 - 63.5
24 - 25
8
XS
66 - 68.6
26 - 27
8
S
71.1 - 73.7
28 - 29
10
S
76.2 - 78.7
30 - 31
12
M
81.3 - 83.8
32 - 33
10
M
86.4 - 88.9
34 - 35
12
L
91.4 - 94
36 - 37
10
L
96.5 - 99.1
38 - 39
12
XL
102 - 104
40 - 41
12
XL
107 - 112
42 - 44
14

Home > Shop > Momentum V3 Trapéz ~ Black Magic

Momentum V3 Trapéz Black Magic

89 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A Momentum V3 Black Magic Soft Shell trapéz magas teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. A puha keretes kialakítás tartalmazza az összes alaposan kutatott technikai DNS-t a kemény keretes trapézainkból.

*A spreader bárok külön kaphatóak.

 

Az új Momentum V3 Black Magic verzióhoz újraterveztük a csatornákat, amelyek a népszerū Lumbar Lock derékzárat kiváló rugalmassággal nyújtják. Az Unity Spreader bar technológiai kompatibilitással tökéletesen kapcsolódhatsz a kite erejéhez.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

Mert nem vagy oda a kemény keretes trapézokért, de azért szeretnéd annak néhány hasonló előnyét élvezni a támogatás és az erőhöz való kapcsolódás terén. Az álmok igenis valóra válnak – ez a trapéz neked készült.

 

A TECHNOLÓGIA, AMIRE BEFIZETSZ

Adatokkal alátámasztott Lumbar Lock derékzár kialakítás, prémium anyagok és megbízható kivitelezés – mindez tökéletesen integrálódik az elismert Unity Spreader Bar rendszerünkkel.

 

ZÁRÓ GONDOLATOK

Mindet kipróbáltál: kemény keretes trapézt, rugalmas keretűt, hibridet. Ami viszont igazán neked lenne való, az egy puha héjú trapéz, ami tökéletesen illeszkedik a testedre miközben teljesítményt nyújt és nem korlátoz. A megoldás: a Momentum V3 Black Magic.

 

Jellemzők:
 • ULTRA-LIGHTWEIGHT SUPPORTIVE DESIGN

   Lenyűgöző könnyűség, anélkül, hogy az a teljesítmény vagy a tartósság rovására válna.

 • UNITY SPREADER BAR COMPATIBLE

  „Állítst be és felejtsd el” Spreader Bar rendszerünk egy masszív, stabil kapcsolatot hoz létre az Unity Spreader Bar zseniális tervezésével, amely egyedi öntött létrazáras pántokat használ, ezzel kiküszöbölve a hagyományos webpántok használatát, és egy páratlanul rögzített illeszkedést biztosít.

 • LUMBAR LOCK DATA-DERIVED TECHNOLOGY

  Több mint 1000 egyedi öntés során tudományosan alátámasztott adatokkal kialakított formájával a Lumbar Lock illeszkedik és átöleli a derekad, hátad és oldalad a trapéz szilárd rögzítése érdekében. Ez a fejlett ergonómia biztosítja, hogy a trapéz maximális támogatást nyújtson – felejtsd el, hogy a trapéz oldalra vagy fel-le csúszkál.

 • LOW-PROFILE OUTLINE SHAPING

  Az alacsony profilú vázszerkezet tökéletes illeszkedést és maximális mozgékonyságot eredményez, miközben a hám szilárdan rögzül és megszünteti a nyomáspontokat.

 • HANDLE-PASS, FRONT-MOUNTED LEASH ATTACHMENTS

  A freestyle riderek számára a Momentum trapézhoz egy hátsó handle-pass kötõzsinór csatolópont található (könnyen eltávolítható windsurfhöz). Emellett két csatolópont is található az elején rövid leash használata esetén.

 • FUSION MEMORY FOAM

  Kiválóan puha, ergonomikus hab, amely a törzs formájához igazodik, így az abszolút kényelmet és tartást nyújtja.

 • FULL NEOPRENE COMFORT WRAP

  A minimális varratkialakítású teljes neoprén borítás alkalmazkodik a testhez, ezzel dörzsölésmentes kapcsolódási felületet kialakítva.

 • INTERNAL WAIST-BELT STRAP

  Egy belső, egyszerűsített derékheveder pánt biztosítja a stabil illeszkedést, könnyű felhelyezést és beállítást.

 

A gyártó honlapja: Momentum V3 Black Magic

 

További információk

Trapéz méret

XS, S, M, L, XL

Trapéz szín

Black Magic, Grey Storm, Race Red, Sunset