Férfi Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch Spreader bar méret
XS
61 - 63.5
24 - 25
8
XS
66 - 68.6
26 - 27
8
S
71.1 - 73.7
28 - 29
10
S
76.2 - 78.7
30 - 31
12
M
81.3 - 83.8
32 - 33
10
M
86.4 - 88.9
34 - 35
12
L
91.4 - 94
36 - 37
10
L
96.5 - 99.1
38 - 39
12
XL
102 - 104
40 - 41
12
XL
107 - 112
42 - 44
14

Home > Shop > Saber V3 Trapéz ~ Black Magic

Saber V3 Trapéz Black Magic

129 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A külső megjelenés alapján a Saber trapézunk ugyanúgy néz ki, mint más Ride Engine trapézaink – de most nézzük meg egy picit közelebbről.

 

*A spreader bárok külön kaphatóak.

Az Elite Carbon kemény kereténél használt, szabadalmaztatott adattal dolgozva alkottuk meg a A Saber vázát is, amely valójában egy könnyűsúlyú, mérnökileg strukturálisan tervezett keret. Valamivel lágyabb kompozit anyagból készült olyan kiteszörfösöknek vagy windszörfösöknek, akik kicsit több szabadságot szeretnének az ugrásaikban.

Az injektált-öntött váz olyan kontúrokkal rendelkezik, amelyek több tengelyi rugalmasságot biztosítanak, mint az Elite Carbon és Lyte hámok, miközben megőrzik a Lumbar Lock illeszkedés teljes előnyeit és a Ride Engine híres, rögzített érzését. A Saber Unity Lather-rögzítő pántokkal van felszerelve, így kompatibilis lesz Unity Spreader Bar-unkkal a maximális kapcsolódás és csúszásmentesség érdekében.

 

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

Ha a mozgás szabadsága és a maximális támogatás szükséges. Ideális választás rövidebb felsôtestû, vagy kisebb derék felületű riderek számára.

 

A TECHNOLÓGIA, AMIRE BEFIZETSZ

 

Adatokkal alátámasztott tervezés és mérnöki megoldások, amelyek kemény keretes illeszkedést és teljesítményt biztosítanak.

 

ZÁRÓ GONDOLATOK

Soha ne hanyagold el a hám illeszkedését – ez a legfontosabb része a felszerelésednek! A Saber-t úgy tervezték, hogy kemény keretes illeszkedést és támogatást nyújtson, kényelmes kialakítással és rugalmassággal.

 

Jellemzők

 

  • STRUCTURALLY ENGINEERED SHELL (SES)

Egyedi ötvözetű, formázható kompozit anyagok és számítógépes szerkezeti tervezés kombinációjával, az SES fokozza a trapéz rugalmassági tulajdonságait, miközben magas szintű illeszkedést és kapcsolódást biztosít.

 

  • UNITY SPREADER BAR COMPATIBLE

„Állítst be és felejtsd el” Spreader Bar rendszerünk egy masszív, stabil kapcsolatot hoz létre az Unity Spreader Bar zseniális tervezésével, amely egyedi öntött létrazáras pántokat használ, ezzel kiküszöbölve a hagyományos webpántok használatát, és egy páratlanul rögzített illeszkedést biztosít.

 

  • FUSION MEMORY FOAM

Kiválóan puha, ergonomikus hab, amely a törzs formájához igazodik, így az abszolút kényelmet és tartást nyújtja.

 

  • LUMBAR LOCK DATA-DERIVED TECHNOLOGY

 Több mint 1000 egyedi öntés során tudományosan alátámasztott adatokkal kialakított formájával a Lumbar Lock illeszkedik és átöleli a derekad, hátad és oldalad a trapéz szilárd rögzítése érdekében. Ez a fejlett ergonómia biztosítja, hogy a trapéz maximális támogatást nyújtson – felejtsd el, hogy a trapéz oldalra vagy fel-le csúszkál.

 

  • ALACSONY PROFILÚ KIALAKÍTÁS

Az alacsony profilú kialakítás hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez és a maximális mozgékonysághoz, miközben a trapéztt a helyén tartja és megszünteti a kényelmetlen nyomáspontokat.

 

  • HANDLE PASS ÉS AZ ELŐRE SZERELT LEASH CSATLAKOZÁSI PONTOK

A freestyle riderek számára a trapéz hátulján hosszanti kereszt kötél van felszerelve (amelyet könnyű eltávolítani windszörfözéshez). Valamint elöl jobb és bal oldalon D-gyűrűs rögzítési pont található, amelyek rövid leash esetén használhatóak.

 

  • INTERNAL WAIST-BELT STRAP

 Egy belső, egyszerűsített derékheveder pánt biztosítja a stabil illeszkedést, könnyű felhelyezést és beállítást.

 

  • FULL NEOPRENE COMFORT WRAP

 

A minimális varratkialakítású teljes neoprén borítás alkalmazkodik a testhez, ezzel dörzsölésmentes kapcsolódási felületet kialakítva.

 

UNITY DIRECT CONNECTION

 

A két forradalmi elemet magában foglaló Unity Spreader Bar és Unity Leader rögzítés alkotják. Az Unity Kapcsolati Rendszer kizárólag az Elite Carbon és Saber trapézokon érhető el. A Spreader Bar szíj folyamatos meglazulását egyedi Unity Leader-rögzítő pántokkal küszöböltük ki, amelyek teljesen megszüntetik a Spreader Bar emelkedését. A csúszás közben jelentkező szűkítési és illeszkedési ingadozásokat a kétkezes Tension-Lock zárrendszerrel iktattuk ki az abszolút rögzített érzés érdekében. Nincs többé a kritikus, de sokszor ignorált kapcsolat a tested, a trapéz és a kite vagy vitorla között, helyette egy újszintű Spreader Bar rendszer lép fel.

 

UNITY-DIRECT-CONNECTION.jpeg

 

 

 

 

A gyártó honlapja: Ride Engine

 

 

További információk

Trapéz méret

XS, S, M, L, XL

Trapéz szín

Black Magic, Grey Storm, Race Red, Sunset