Home > Shop > Momentum V1 Grey ~ Unity Webbing Connection Soft Flex

Momentum V1 Grey Unity Webbing Connection Soft Flex

59 900 Ft

Ingyenes szállítás

Azoknak a ridereknek alkottuk meg a Momentumot, az első puha héjú trapézünket, akik vágynak a Ride Engine kemény héjú trapéz által kínált illeszkedésre és tartásra, de maximális szabadságra és rugalmasságra vágynak.

A Momentum ugyanazt a tudományosan megalkotott Lumbar Lock háttámaszt kínálja és illeszkedik egy öntött belső héjon keresztül. A Momentum trapéz közvetlenül kapcsolódik a szabadalom alatt álló Unity Spreader Bar-hoz, amely csúcskategóriás csatlakozást biztosít a Unity Webbing Clips-vel (bár ha a múltban ragadtál és szeretnéd használni a régi 2021 elötti kampódat, a Momentum kompatibilis vele).

 

*A kampók külön kaphatók.

Jellemzők:

Unity Spreader Bar

A szabadalmaztatott „állítsd be és felejtsd el” spreader bar rendszerünk szilárd, stabil kapcsolatot hoz létre. A Unity Spreader Bar ötletes kialakítást alkalmaz, egyedi formázású Unity Ladder-Lock zárórendszerek felhasználásával, ezáltal kiküszöbölve a hagyományos zárrendszer használatát és páratlan, csúszásmentes, garantáltan bezárt illeszkedést biztosít.

Lumbar Lock

Több mint 1000 egyedi férfi és női keresztcsont formából vett tudományos minta alapján a Lumber Lock megfelel a deráknak a hátnak és a csípőnek, valamint rögzíti a trapézt a megfelelő helyen. Ez a továbbfejlesztett ergonómia biztosítja, hogy maximális komfort érzetet kapjál. Nincs többé oldal irányú, vagy fel-le csúszás.

Handle pass és az előre szerelt leash csatlakozási pontok

A freestyle riderek számára a trapéz hátulján hosszanti kereszt kötél van felszerelve (amelyet könnyű eltávolítani windszörfözéshez). Valamint elöl jobb és bal oldalon D-gyűrűs rögzítési pont található, amelyek rövid leash esetén használhatóak.

Alacsony profilú kialakítás

Az alacsony profilú kialakítás hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez és a maximális mozgékonysághoz, miközben a trapéztt a helyén tartja és megszünteti a kényelmetlen nyomáspontokat.

Fúziós memóriahab

A szuperlágy, ergonomikus hab megfelel a törzsed alakjának a maximális kényelem és tartás érdekében.

Teljes neoprén burkolat

A teljesen neoprén burkolat, minimális varratú felépítése megfelel a testnek, kidörzsölés mentes felületet hozva létre.

Kite kés zseb

Könnyen hozzáférhető zseb a kite kés számára.

 

A gyártó honlapja: Momentum V1 Slate Grey

 

További információk

Trapéz méret

M, L