Wing Trapéz mérettáblázat

Méret Derék méret cm Derék méret inch
S
68.6 - 78.7
27 - 31
M
81.3 - 88.9
32 - 35
L
91.4 - 99.1
36 - 39
XL
102 - 114
40 - 45

Home > Shop > Vinaka V2 ~ Wing Trapéz

Vinaka V2 Wing Trapéz

59 900 Ft

Ingyenes szállítás

Mérettáblázat

A világ első, direkt wingfoilozásra tervezett trapéza a Vinaka V2 lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig szörfözz és hatékonyabban haladhass széllel szemben a szárny súlyának teljes megszüntetésével – amikor csak szeretnéd.

A Vinaka V2 Wing Trapéz ultra-minimális, semmihez sem hasonlítható kialakítása ripstop nejlonból és vékony zárt cellás habból áll, mindössze 450 grammot nyom, így tovább élvezheted a wingfoilozás nyújtotta szabadságot. Alig érezhető illeszkedésével és a csúszó kampó segítségével a Vinaka V2 Wing Trapéz gyakorlatilag megszűnik létezni, amikor úszol, evezel, vagy lábujjhegyen élezel (olyan helyzetekben, amikor a hagyományos kite vagy windsurf trapéz nagy fejfájást vagy kellemetlenséget okozhat). Ha szeretnéd elnyújtani a wingfoil session hosszát, a Vinaka segít abban, hogy a vízen maradj, amikor másoknak már ki kell menniük, mert elfáradtak a karjaik.

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGED

A trapéz használata a wingezés során technikai előnyt biztosít, hogy hosszabb ideig maradhass a vízen, hatékonyabban haladhass a széllel szemben, valamint pihentethesd a kezed és karjaidat.

 A TECHNOLÓGIA, AMIRE BEFIZETSZ

Terepen kipróbált, minimalista tervezés, amely „THE NUG” csúszó trapéz kampóval teljes.

 ZÁRÓ GONDOLATOK

A kérdés nem az, hogy használsz-e trapézt a wing foilozáshoz, hanem az, hogy mikor.

 

JELLEMZŐK

További információk

Trapéz méret

S, M, L, XL

Trapéz szín

Zig Zag, Gray Camo